Top

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

- ABC allround Business Center h.o.d.n. www.onlinewijn.com, Handelsregister Rotterdam nr. 24425763
- B.T.W. nummer.: NL161260949B01
- Prijzen zijn per fles, incl. BTW, exclusief verzendkosten en onder voorbehoud van tussentijdse belasting- c.q. accijnsaanpassingen en typefouten.
- Dozen van 6 of 12 flessen à 75 cl. tenzij anders aangegeven.
- Levering in Nederland. Tenzij anders afgesproken.
- Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.
- Bijdrage aan de bezorging € 7,95 per aflevering (gratis bij bestelling vanaf 30 flessen)
- Levering binnen 5 werkdagen. Bij vertraging wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Voorwaarden
1. ABC allround Business Center is ingeschreven bij Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer  24425763

2. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van/met ABC allround Business Center.

3. ABC allround Business Center heeft te allen tijde het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen.

4. Onlinewijn.com verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

Aanbiedingen
5. Alle aanbiedingen van Onlinewijn.com zijn vrijblijvend. Onlinewijn.com behoudt zich te allen tijde het recht voor om aanbiedingen in te trekken of te wijzigen.

6. Prijswijzigingen zijn te allen tijde voorbehouden. Indien u hierdoor wordt benadeeld heeft u het recht om uw bestelling te annuleren.

7. Alle aanbiedingen gelden op basis van beschikbaarheid. Wanneer een bestelling onverhoopt niet meer leverbaar is, wordt er middels email contact met u opgenomen om een alternatief aan te bieden. U heeft in dat geval het recht om uw bestelling te annuleren.

Garantie
8. Indien u niet tevreden bent over een wijn kunt u binnen 14 dagen na levering en na schriftelijke bevestiging door Onlinewijn.com de niet aangebroken flessen, mits onbeschadigd, in goede staat en in de originele dozen, retourneren aan Onlinewijn.com. De geretourneerde artikelen worden na ontvangst door Onlinewijn.com vervangen door een artikel in dezelfde prijsklasse en worden opnieuw bij u thuis bezorgd. De verzendkosten zijn uw rekening.

Geldzaken
9. Alle prijzen zijn in euro en inclusief BTW.

10. Alle wijnen worden per doos van minimaal 6 flessen geleverd, tenzij anders vermeld.

11. Betaling dient vooraf te geschieden via één van de betalingsmethoden op Onlinewijn.com. Onlinewijn.com zelf krijgt geen inzage in de door u verstrekte betaalgegevens.

12. Na betaling ontvangt u een email ter bevestiging van de bestelling.

Levering
13. De genoemde voorwaarden gelden voor levering binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor leveringen op de Waddeneilanden en buiten Nederland kunt u contact opnemen met Onlinewijn.com.

14. Onlinewijn.com brengt per bestelling € 7,95 aan bezorgkosten in rekening indien het totaal aantal van de bestelling minder dan 30 flessen bedraagt. Voor bestellingen boven het aantal van 30 flessen worden geen bezorgkosten in rekening gebracht.

15. Onlinewijn.com zet de orderverwerking van de bestelde producten in werking zodra de betaling ontvangen is.

16. De bestelling wordt op werkdagen afgeleverd. De leveringstermijn bedraagt maximaal 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. Mocht de levering toch vertraging oplopen, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

17. Wanneer de leveringstermijn om enige reden door Onlinewijn.com wordt overschreden, zult u hiervan middels email op de hoogte worden gesteld. In dat geval heeft u het recht om de overeenkomst met Onlinewijn.com te ontbinden.

18. Onlinewijn.com is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden.

19. Het risico tijdens het transport van bestelde goederen is voor Onlinewijn.com. Op het moment van aflevering, of het moment dat redelijkerwijs als aflevering beschouwd kan worden, vervalt het risico voor Onlinewijn.com behoudens de aansprakelijkheden die wettelijk niet door Onlinewijn.com kunnen worden uitgesloten.

20. Afbeeldingen van flessen of etiketten op Onlinewijn.com kunnen afwijken van wat u geleverd krijgt. Uiteraard is het geleverde product gelijk aan het bestelde product.

Overmacht
21. Onlinewijn.com is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting indien zij daartoe verhinderd is als gevolg van een omstandigheid die niet is te wijten aan haar schuld, noch krachtens wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt. Hierbij is te denken aan een storing in het internetverkeer, transportvertraging of het niet tijdig leveren door leveranciers.

Data
22. Alle afbeeldingen, foto's, gegevens betreffende druivenras, alcoholpercentage, geur, kleur, etc met betrekking tot de wijnen, in prijslijsten, op de Onlinewijn.com internetsite, in folders, brochures en advertenties worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen aanleiding geven tot schadevergoeding en/of ontbinding.

Klachten
23. De afnemer dient een klacht middels email aan Onlinewijn.com kenbaar te maken, dit kan via de contact pagina op de website. Onlinewijn.com zal deze klacht zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Bescherming persoonsgegevens
24. Uw persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan derden. De Wet Persoonsregistratie is hierop van toepassing. Zie Privacy verklaring