Top

Betalen

Betalen:
U kunt bij onlinewijn.com op één of meer van de volgende manieren betalen:
Via acceptgiro. Dit is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij het pakket dat u ontvangt, zit een factuur met een acceptgiro voor uw bestelling. Deze acceptgiro kunt u op de gebruikelijke wijze invullen en bij uw bank afgeven. Ook kunt u deze acceptgiro via telebankieren of internetbankieren voldoen.

U hoeft pas te betalen als u de bestelling heeft ontvangen. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL via DigiAccept om de openstaande factuur te voldoen via de knop die u vindt in de verzendbevestiging van uw bestelling. Het te betalen bedrag en het factuurnummer worden automatisch ingevuld als u op deze knop klikt.

U kunt het factuurbedrag ook overmaken op rekeningnummer 61 40 93 597 t.n.v. ABC Allround Business Center. Vergeet niet het factuurnummer te vermelden. Zo kunnen wij uw betaling snel en correct afhandelen.

Via iDEAL. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.